skylab architecture: ‘Camp Victory’ for Nike’s Olympic Trials Pavilion

Portland-based skylab architecture has designed ‘camp victory’, nike’s olympic trial pavilion, as a temporary exhibition at the university
of oregon’s hayward field. Erected over a 17-day period, the three polygonal steel tube frames springing out in different directions are wrapped in translucent white canvas, acting as canopies for diversely themed black display rooms. The structures represents the lightweight construction of their products within a form derived from the kinetic energy of the athletes, reflected throughout every detail of the project. The a modified three-lane running track directs pedestrian circulation through the volumes that inform and present the new products in a technological atmosphere of glossy surfaces, LED lights, neon colors, and dynamic spaces that suggest swift fluid movement.

[View All Photos] | Bonus Video below

skylab architecture: ‘camp victory’ for nike’s olympic trials pavilion from designboom on Vimeo.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

FOLLOW US ON